Η Car Tender λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 17:00.

Εκτίμηση κόστους για την επισκευή οποιασδήποτε ζημιάς πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματά μας, και σε καμία περίπτωση τηλεφωνικά. Δεδομένου ότι κάθε ζημιά είναι διαφορετική, απαιτείται εξατομικευμένη προσέγγιση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην οικονομικότερη δυνατή τιμή. Το κόστος εκπίπτει αφού ελέγξουμε το αυτοκίνητό σας και εκτιμήσουμε τον όγκο δουλειάς και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Εκτίμηση του χρόνου παραμονής του αυτοκινήτου σας στην Car Tender πραγματοποιείται αφού ελέγξουμε τη ζημιά και τις ανάγκες επισκευής από κοντά στα καταστήματά μας. Σε κάθε περίπτωση, φροντίζουμε για την όσο το δυνατόν πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, ακόμη και με αυθημερόν παράδοση όταν αυτό είναι εφικτό.

Η Car Tender διαθέτει ένα υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το ολοκαίνουριο κατάστημά μας βρίσκεται στην Πυλαία, Στ. Καζαντζίδη 30, έναντι των Κοιμητηρίων Θέρμης, τηλέφωνο 2310 476670. Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τα ακριβή σημεία των  καταστημάτων μας, πληκτρολογώντας Car Tender στο Google Maps.

Η Car Tender αναλαμβάνει δωρεάν την πλήρη διαδικασία αποζημίωσης για την επισκευή του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση ατυχήματος, σε απευθείας συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία που αποζημιώνει το όχημά σας. Χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση, διεκπεραιώνουμε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από την επιδιόρθωση της ζημιάς μέχρι την είσπραξη και την αποζημίωση.

Η διαδικασία είναι απλή.

1. Μας ενημερώνετε για την περίπτωσή σας
2. Επικοινωνούμε με την ασφαλιστική σας και αναλαμβάνουμε να γίνει
σωστά η διαδικασία αποζημίωσης και είσπραξης
3. Μας παραδίδετε το αυτοκίνητο, από τη στιγμή που η ασφαλιστική
αποδεχθεί τη ζημιά
4. Μας εξουσιοδοτείτε
5. Αποκαθιστούμε τη ζημιά
6. Παραλαμβάνετε το αυτοκίνητό σας

*Η Car Tender συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.
*Η εξόφληση πραγματοποιείται απευθείας από την ασφαλιστική, χωρίς καμία
δική σας εμπλοκή.

Στην Car Tender διαθέτουμε ειδικό αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προς διευκόλυνση των καθημερινών σας μετακινήσεων, σας το παραχωρούμε δωρεάν για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η επισκευή του οχήματός σας, πάντα βάσει διαθεσιμότητας.

%
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
ΠΕΛΑΤΕΣ
© Copyright 2018 Cartender