ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Προγραμματίστε σήμερα την επίσκεψή σας στην Cartender!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Με τις υπηρεσίες detailing της Car Tender ανανεώνουμετο αυτοκίνητό σας και επαναφέρουμε την εμφάνισή του σε άψογη κατάσταση, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του, διατηρώντας το σαν καινούριο.

Ανανέωση χρώματος

Πλήρης ανανέωση χρώματος με επαγγελματικό γυάλισμα πολλαπλών σταδίων ανάλογα με την κατάσταση του οχήματος. Επαναφορά χρώματος με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που εξαλείφουν μικροεκδορές και μικρογρατζουνιές, με κέρωμα στο τελικό στάδιο που προστατεύει το εργοστασιακό βερνίκι του αυτοκινήτου σας το περισσότερο δυνατό.

Κεραμική Επίστρωση

Διατήρησε το όχημά σου καινούργιο με την δύναμη της νανο-κεραμικής επίστρωσης. Υπερ-υψηλά επίπεδα γυαλάδας και βελτιωμένη αντοχή σε γρατζουνιές. Με την τεχνολογία αυτή πετυχαίνουμε μόνιμη προστασία για την βαφή, χάρη στην αντιδιαβρωτική, θερμική και UV προστασία, και την εξαιρετικά υδροφοβική συμπεριφορά.

Βιολογικός καθαρισμός

Απολύμανση σε ολόκληρο το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, με βιολογικά προϊόντα. Καθαριότητα της καμπίνας από λεκέδες και οσμές για υγιεινή, φρεσκάρισμα και αναβαθμισμένη εμφάνιση.

Ξεθόλωμα φαναριών

Εξειδικευμένο ξεθόλωμα σε πολλαπλά στάδια για την παράταση της διάρκειας ζωής του αποτελέσματος. Εξασφαλίζει τέλεια ορατότητα και ανανεωμένη όψη στο όχημα, ενώ σας απαλλάσσει από τα έξοδα αντικατάστασης φανών.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

  • Επικοινωνήστε μαζί μας

    Η Car Tender διαθέτει ένα υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το ολοκαίνουριο κατάστημά μας βρίσκεται στην Πυλαία, Στ. Καζαντζίδη 30, έναντι των Κοιμητηρίων Θέρμης .

    Καλέστε μας στο 2310 476670

© Copyright 2018 Cartender