ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

2 χρόνια γραπτή εγγύηση

Η Car Tender εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Όλες οι επισκευές της φέρουν γραπτή εγγύηση δύο ετών.

Κορυφαία ποιότητα σε προσιτή τιμή

Η Car Tender διαθέτει την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Αυτό σημαίνει ότι εξασφαλίζουμε κορυφαία ποιότητα και τέλειο αποτέλεσμα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Σε περίπτωση τοπικής επισκευής απαλλάσσεστε από περιττά έξοδα αντικατάστασης ή βαφής ολόκληρων τμημάτων του αμαξώματος, ενώ για ολική αποκατάσταση προτείνουμε την πιο οικονομική πρόταση με τις πιο ποιοτικές προδιαγραφές.

Απόλυτη πιστότητα με το εργοστασιακό χρώμα

Με την ολοκλήρωση της επισκευής, το χρώμα του αυτοκινήτου σας δεν έχει καμία απόκλιση με το εργοστασιακό του χρώμα. Το σημείο επέμβασης δεν διακρίνεται καθόλου τόσο στην όψη όσο και στην αφή. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που χρησιμοποιούμε, η μεγάλη τεχνογνωσία του εργοστασιακού χρώματος ανά μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου, αλλά και το μοναδικό σύστημα επισκευής που διαθέτουμε, οδηγούν σε εντυπωσιακά αποτελέσματα και διασφαλίζουν την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας.

Δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης

Η ταχύτητα εξυπηρέτησης αποτελεί σημαντικό παράγοντα. Τα περισσότερα είδη ζημιάς – σε κάθε εφικτή περίπτωση – επισκευάζονται αυθημερόν για να έχετε το αυτοκίνητό σας έτοιμο άμεσα.

Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης Πελατών

Το νέο μας αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προς διευκόλυνση των καθημερινών σας μετακινήσεων, σας το παραχωρούμε δωρεάν για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η επισκευή του οχήματός σας, πάντα βάσει διαθεσιμότητας.

%
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
ΠΕΛΑΤΕΣ
© Copyright 2018 Cartender